tiistai 4. maaliskuuta 2008

Naamakirja (kuinka originellia!)

Olen varmaan 10000:nnes tilittäjä Facebookista, mutta saattaa olla eri asioista kuin muilla, luultavasti kuitenkin samoista, so not kunhan muistaa ignoorata kaikki stupidot applicationit, joihin pitää kutsua 20 hyväuskoista hölömöä.

Kyseinen ilmiö on ollut pinnalla jo niin kauan, että (kuten kaikki tietävät) on jo kaiken maailman maneereita ja etikettejä, miten siellä käyttäydytään ja mitä siellä tapahtuukaan. Ja suurin osa käyttäjistä taitaa olla kyllästynyt siihen jo aika tavalla. Muutama hassu juttu siellä paistaa silmään (hei kaverit, jos osuu ja uppoaa, ei ole pahalla tarkoitettu! hehe)

1. Ihmiset, jotka kirjoittavat status updateen vain todistelua siitä, ettei heillä ole aikaa roikkua Facebookissa, heillä on OIKEA elämä jne. Kirjauduitte sitten kuitenkin sinne asti kirjoittamaan sen?

2. Ihmiset, jotka kirjoittavat status updateen pelkästään jotakin äärimmäisen henkevää, ylevää ja fiksua (N.N. sai Nobelin palkinnon tänään. N.N. kehitti lääkkeen aidsiin. N.N. luki Hugon Kurjat TÄHÄN JOKU ÄÄRIMMÄISEN VAIKEA KIELI kannesta kanteen ruokatunnilla.)

3. Kaikki retardot (kiitos S:lle tästä sanasta, olen perjantain jälkeen nauranut sille joka päivä, lienen itsekin melko retardo kun noin halvat huvit) ryhmät, uusin lempparini on groupit, joissa valitetaan, miten minifeed lisää jotain stalkkausta. Sitä vartenhan se on että stalkataan kavereiden tekemisiä!

On se hienoa miten hanurista Facebook on, silti siitä puhutaan päivittäin ja siellä vietetään aikaa niin että silmät kuivuu.

Eilen Smashing Pumpkinsia jäähallissa. Eläköön keikat ja se, että oikeassa kulmassa jopa 156 sentin mittainen tumppi näkee kenttäpaikallakin bändin lähes koko keikan ajan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Poistin ne kaikki saatanalliset applicaatiot, kun oli tarpeeksi olutta alla. HähääÄ! KUOLE FACEBOOK! Mutta profiilia en vielä uskaltanut poistaa (, kun silloin pitäisi antaa monoa jokaiselle kaverille). Mutta onko siitä ollut kellekkään mitään _oikeaa_ hyötyä? En ole saanut yhtään fiksua viestiä, ainoastaan jotain ketjukuvakirjeitä, kutsuja jos johonkin applicaatioon ja vaikka mitä muuta. KUOLE FACEBOOK! TUKEHDU OMAAN SUURUUDENHULLUUTEESI KUIN ROCKTÄHTI OMASSA KYLPYAMMEESSA! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hehee, mä oon tehnyt vähän saman tempun. Rupes ottaa päähän ne invitationit. Mutta on sen verran ollut oikeaa hyötyäkin, että löysin yhdelle keikalle seuraa, kun katsoin, kuka kavereista saattaisi fanittaa samaa artistia. Ja ulkomaisiin kavereihin kynnys yhteydenpitoon on pienempi. Ja ehkä vähän kotimaisiinkin... :-)

Mutta pakko takoa koko ajan että sinne ei laiteta mitään mitä ei voisi koko maailma nähdä, vaikka kuinka profiili olisi salainen!

O tempora, o mores!