maanantai 17. maaliskuuta 2008

Tulipalojen sammuttamista

Kun yhden kouluhomman saa tehtyä, toinen hengittää jo niskassa. Deadline! Deadline! Huomenna! Oletko edes aloittanut? No miten tässä aloittamaan seuraavaa kun edellinenkin on vielä kesken...

Koira tappoi perheen 10-vuotiaan.

Kamala juttu sinänsä. Mutta en ole ikinä ymmärtänyt, miksi tuon rodun edustajia kukaan ylipäänsä hankkii? Eikä tuo ole ainoa rotu - yhden jos toisenkin kerran olen törmännyt siihen, miten jotain koiraa tarhassa ei saa mennä silittämään/tervehtimään, koska "se voi näykkäistä tai olla vähän äkkipikainen". Mitä tässä en taas tajunnut - eikö lemmikiksi pitäisi hankkia joku mukava otus, ei pureva hirviö?

Taskussa kannettava chihuahuakin on Paris Hilton -tyyppisenä imagonmuokkaajana vähän kyseenalainen (Max, älä lue tätä, ethän sä kulje taskussa muutenkaan ja sulla on pilotti ja oot muutenkin kova jätkä), mutta jos koira muistuttaa omistajaansa, mitä varten se rottweiler hankitaan? Pelottelemaan ihmisiä?

Toinen seikka, mitä koiran omistavat ystävänikin kiroavat - vapaana kulkevat "kiltit" koirat, jotka "ei tee mitään ja ne vaan vähän tervehtii"! Ja ahdistelee niitä kaverien koiriakin. En pidä kovin miellyttävänä, että kadulla mikään 70-kiloinen laukkaa kuola valuen kohti, oli se sitten koira, ihminen tai karhunpentu.

Salkkareihin törmää keskustassa näköjään koko ajan. Eilen törmäsin Rikuun. Tänään tuli vastaan se poliisi-Tuomo. Häh, miten niin ne ei oo sen nimisiä oikeasti? Eeeen usko!

Ei kommentteja: