keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Kelluntaa



Tänne se pallo prkl!




Tapaspöytä mökillä. Mustekala (punertava tavara) oli todella disgusting, muut ruoat mainioita.

Lähes kolmekymppinen ruumiini ei ole saanut liikuntaa tämän syksyn aikana läheskään tarpeeksi (lue: jumpassa käyty ehkä kerran), mutta eilen otin ja paransin tapani, ainakin tämän viikon osalta. Sillä kolmekymppispäiviin mennessä pitää olla UPEA ja kaikkee sellaista, ainakin silmäpussit nukuttu pois ja kampaajankin varasin. (kaksoisleuan pienemmäksi saaminen on vähän pidempi projekti, mutta asia kerrallaan...)

Uimahalliin vei siis tie iloisesti. Yöllä tuli vaan huomattua, että muija on vähän rapakunnossa! Heräsin siihen, että oikeaa kättä jomottaa oikein toden teolla, kun noin kilsan verran olin hinaillut itseäni sammakkotyylillä altaan päästä päähän. Uimahallit on kyllä saastaisia paikkoja, ei paljon kannata miettiä, minkälaista eritettä keneltäkin sinne altaaseen on päätynyt. Ja yksi asia siellä saa otsasuonen pullistumaan - nimittäin naisihmiset, jotka raahaavat noin 12-vuotiaat poikansa naisten pukuhuoneeseen! WTF?? Sitten nämä esipuberteettiset pojanklopit tuijottavat jokaista alastonta naiskroppaa joko haltioituneina tai kauhistuneina (en ole tehnyt analyysia). Onhan se varmaan kiusallista niillekin, jos mutsi pakottaa naisten puolelle. Ei kai sekään voi olla syynä, että jokaikisessä miesten pukuhuoneessa väijyisi joku pedofiili? Eihän sillä logiikalla kannata liikkua missään. Kaverin uimareissun kruunasi jonkun pojan kommentti äidilleen: "Toi nainen näyttää ihan mieheltä!" Se oli kuulemma juuri se kommentti, jonka haluaa kuulla alasti julkisessa pukukopissa vieraiden ihmisten keskellä. Tai sitten ei.

Kylpytiloissa oli kyllä liioittelematta laihin naisihminen, jonka oon koskaan nähnyt. Kirjaimellisesti luuranko, jolla oli vähän nahkaa luiden ympärillä. Naamasta ei erottanut, onko nainen parikymppinen vai nelikymppinen, niin kuopalla se oli. Mutta minkäs noille tekee? Ei voi oikein sanoakaan henkilökunnalle, että soittakaa joku hakemaan tuo sairaalaan ja letkuihin!

Ei pääse aamulla sängystä ylös, ei vaan pääse. Mutta tämä pimeä aika on muuten kyllä aika ihanaa. Ei tarvi esittää pirteää!

Ei kommentteja: