maanantai 12. marraskuuta 2007

Hahaa! Heippa mussukkaiseni.

Tilu lilu lii! Uusi blogi, uudet metkut. Joskus pitää lähteä vanhoista kuvioista ja siirtyä, ainakin uuteen virtuaaliosoitteeseen. Jos kolomenkympin kriisistä selviää blogiosoitteen vaihtamisella, niin helpollahan sitä ihminen pääsee. Vanha blogi alkoi jo käydä tunkkaiseksi ja siinä oli kaiken lisäksi huonot feng shuit. Valitan täällä edelleen viallisista tuotteista, paskasta palvelusta ja luunpaloista kabanossimakkarassa. Ja ylistän vastaavasti kaikkea ihqua, kuten esimerkiksi Mussua, Mäksä-koiraa, mökkeilyä, matkustamista ja Kari Taalasmaata. Tästä linkistä voi tilata iltalukemiseksi, jos tätä sontaa haluaa joku vielä lukea.

Ensimmäisen postauksen kunniaksi voisin avautua siitä, miten erään lehden myyjä ahdisteli sähköpostilla tänään, kun peruin tilaukseni. Tarjosi halvemmalla hinnalla, mutta kommentoin, että uudet tilaajat saavat niin hyviä etuja, ettei kestotilaaminen kertakaikkiaan kannata. Sieltä tulee sitten perään taas meili, että johan minä sitä hintaa pudotin 15 euroa, eikös muka ole hyvä etu? Inha ahistelija, mokoma. Vaihdan kostoksi johonkin keski-ikäisten ihmisten julkaisuun.

Ai niin, ja kommentoida saa ja pitääkin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seurasin tuolta edellisestä blogista tänne uuteen, koska ei minua niin vaan eksytetäkään. :)
Ei mulla sitten muuta, kuin hyvää tsemppiä uudelle blogille!

Olisin kommentoinut jo eilen, mutta kun ei ollut sallittua olla muuuu, vaikka meissä kaikissa asuu kuitenkin pieni lehmä.

(Vähän väsynyt mainosten orja taitaa nyt vaieta, ennen kuin tästä kommentista tulee tosi outo.)

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa!! Ja kiitos kiitos - toivottavasti täällä on paremmat feng shuit. Vaikka kaikillahan varmaan joskus asia loppuu väliaikaisesti kesken, varsinkaan kun minä en ainakaan ole mikään yhteiskunnan omatunto ja ääni tässä blogissa.

Asetuksetkin alkaa olla pikkuhiljaa kunnossa, että pääsee kommentoimaan, kunhan opin käyttämään tätä... (hehe, oikea syy vaihtaa blogia oli että oon niin avuton etten osannu muokata vanhaa sivupohjaa :D)