keskiviikko 13. elokuuta 2008

Pitääkö tässä alkaa vielä Villeroy & Bochin kerääjäksi

Mitvit!!!??? Iittala on lopettanut Muumi-lautasten tuotannon. Ihan pyytämättä ja yllätyksenä. Ensin ne lopettavat sen väriset Verna-lasit kuin allekirjoittaneella on kaapissa (tietysti vain neljä), ja muutenkin ne Kartioiden, Vernojen sun muiden Teemojen värit vaihtuu sitä tahtia, että silmissä heittää.

Vähän outoa, eihän uskalla kohta ostaa mitään ko. firmalta - jos yksi lasi hajoaa kuukauden päästä kaupanteosta, niin oho! Eipä ole kyseistä väriä enää saatavilla, vaan tilalle on tullut joku epämääräinen hiekka-ruusu-metsä-merenturkoosi-sekoitus.

Tyhmää. Nyt kaapissa on ypöyksinäinen Mörkö-lautanen, joka ei ole edes samaa kokoa muiden Teemojen kanssa!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No hitto, pitääkö tässä nyt juosta Anttilaan ja Tarjoustaloon hamstraamaan noitakin. Jos kyllästyykin itse, niin voi ainakin myydä vuoden päästä nettihuutokaupassa kymmenkertaiseen hintaan. Muakin potuttaa tuo värien jatkuva vaihtuminen ihan kybällä. Siellä on asiasta päättämässä joku henkilö, jolle ei oo sisustuksen viime trendit ihan selviä. Hyvä esimerkki oli mustasta väristä luopuminen juuri, kun joka paikassa hehkutettiin, kuinka musta on nyt se juttu. No, nythän se kai otettiin tuotantoon jälleen.

Terveisin Mymmelin ja Pikku Myyn äiti

Anonyymi kirjoitti...

Joku lukee tätä, kivaa :)

Joo, monet ei tiedä, että 90-luvun muumimukien hinnat on pilvissä... ja niitä käytetään ihan arkimukeina. Toisaalta - miksi ei käytettäisi, miksi niiden kivoimpien pitäisi pölyttyä kaapissa. Mutta sitten taas, tuntuu että niin kauan kun ei tiedä jonkun astian arvoa, se pysyy ehjänä :)

Muumimukien keräilykin on koukuttavaa - ajattelin että en sorru siihen, mutta nyt alkaa olla jos jonkinnäköistä muumikippoa kaapeissa. Ei mitään niitä antiikkisimpia, mutta kovaa vauhtiahan noistakin tulee keräilytavaraa, kun niin äkkiä poistuvat tuotannosta :D

Anonyymi kirjoitti...

Ja hyvä maku se onkin :D Ja tuolla kommunisti paidalla tarkoitin juurikin sitä, vaikka taitaa olla lampunvarjostin muistaakseni mikä päässä on xD

Anonyymi kirjoitti...

Olen kuule aivan samaa valittanut. Typerää. Vuodenvaihteessa tosiaan lakkasivat niiden matalien Muumi-lautasten valmistamisen -ja minä heräsin siihen vasta joskus kesällä. MIKSI EI EDES KUNNOLLA MAINOSTETA, ETTÄ NYT LOPPUU!! Kyllä siitä iittalan sivuilla oli maininta -näin jälkikäteen kun kävi lukemassa- mutta ei kuulu daily-lukemiskohteeseen, joten mistä -piip- sen voisi tietää?!? Otin iittalan asiakaspalveluun yhteyttä ja ne matalat lautaset eivät ole näillä näkymin palaamassa edes tuotantoon. Voi jumalauta! voisin sanoa (ja varmasti tiedät kuka kirjoittaa..heh). Meilläkin on kaksi vaivaista muumilautasraukkaa tuolla kaapissa. Ja jos jonnekin pienen paikan tarjoustaloihin eksytään, niin varmasti katsotaan, että mahtaako sieltä varastosta vielä löytyä... ei ole onnannu.. :(

Mulla on viime aikoina ollut muidenkin tuotteiden kanssa samaa ongelmaa. Kun löydän itselleni hyvän tuotteen, kohta sen valmistus lopetetaan. Pöh, sanon minä.

Mutta odotan lokakuista tapaamistamme, vaikka toivon kyllä, että nähtäisiin jo aiemminkin! (huivisi on vielä meillä)

Anonyymi kirjoitti...

Juu siitä huomasinkin, kun eräällä häälahjalistalla Muumi-lautaset pyörivät pitkään :) Ja huuto.netissä tietenkin hirveä kaupankäynti niistä. Plääh.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa oikeasti miettiä niitä villeroyn astioita, meinaan että jos haluaa jotain kaunista ja kestävää. Valmistuksen lopettamisesta tiedotetaan todella ajoissa! Ruoka näyttää kauniilta kauniilla lautasella, eikä laihialaisten kesäkeitolta (kuumaa vettä kukallisella lautasella).