torstai 20. joulukuuta 2007

Joulumieltä, ja tut

Miksi juuri ennen joulua kaikkien pitää käydä hermoille niin pahasti? Keskustaan meno on henkinen itsemurha saman tien, ja joulutunnelmaan pääsyä ei edistä yhtään Kampin keskuksen edusta, jossa YLE:n rekasta kuuluu joku vähämielinen hoilotus, toisella puolella kärkkyy yli-innokas feissari ja sisälle päästyä kimppuun käyvät ne hemmetin kuolleen-minkä lie-meren kosmetiikka-ahdistelijat. Lisäksi ihmisillä on metrin mittainen kyy otsassa, kun pitäisi löytää ihmisille jotain paskaa joululahjaksi.

R-kioskilla saavutettiin ehkä päivän älykkäin kommentti: ykkösluokan merkit oli loppu, ja myyjä tarjoaa tilalle seuraavaa "kokoa", 1,40! Todella mielelläni maksankin kaksinkertaisen hinnan kuppaisten tiimarikorttien postittamisesta, ja kaiken lisäksi ne kortit lähtevät myöhässä rumentamaan ihmisten hyllyjä, joissa kaikki muut kortit on kuitenkin itse askarreltuja tai niissä vähintään komeilee jälkikasvun valokuva tonttulakki silmillä.

Ehkä tämä tästä. Viimeistään joulun jälkeen.

PS. Se on ihan normaalia, että ihmiset viettävät joulun yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Kukin tyylillään.
PPS. Ne ihmiset, jotka saavat sen tiimari-kortin-irvikuvan - olette oikeasti rakkaita, vaikka ko. kortit näyttävät joskus siltä, että ne pitäisi postittaa vihamiehilleen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kortista! Ilahduin suuresti odottamattomasta kortista. Jotenkin tänä vuonna on täysin mennyt tämä jouluhössötys minulta ohi ja unohdin jopa laittaa ihmisille jouluterveiset tekstarilla. Noloa!

Ja se on muuten hiano kortti, ei mikään kuppainen!