sunnuntai 9. joulukuuta 2007

Harmia maalista (tragedia kahdessa näytöksessä)

Joskus on vain sellaisia päiviä, että kaikki menee kertakaikkiaan pieleen. Silloin ei auta kuin toivoa, että se päivä olisi jo ohi. Perjantaina kaiken muun säätämisen lisäksi kaivoin vaatehuoneen ylähyllyltä asioita, niin eikös sieltä tule maalipurkki alas ja hajoa tuhannen kappaleiksi kokolattiamatolle. Onneksi oli vesiliukoista tavaraa ja Laseraakin siinä puolet, sitäpaitsi kokolattiamatto on edelleen vanhan asukkaan jäljiltä (yök), joten ehkä tuo vain jouduttaa remonttisuunnitelmia.

Mökillä Mussulla oli meneillään RC-auton (kirjoitetaanko se isolla vai pienellä? ei jaksa tarkistaa) muovisen korin maalausprojekti, ja siinäkin maali tarttui aluksi vähän sinne minne ei pitänyt. Maalaamisen avuksi tarkoitettu muovimaskihässäkkä irrotti mukanaan alla olevat maalaukset, joten jossain vaiheessa meinasi iskeä epätoivo koko projektin suhteen. Kori oli jo kerran menossa roskiin, mutta kun sellainenkin muovinkappale maksaa satasen tienoilla, niin ei viitsisi kovin monta koekappaletta maalata.

Mutta mieluummin noita maaliharmeja kuin että olisin ollut se henkilö, jonka "inhimillisestä virheestä" sattui se koko Nokian vesikatastrofi. Mahtoi olla reppanalla morkkis.

Ei kommentteja: